Wall wash light in double height reception area for the Greenshop. Aluminum and timber construction with 1500mm T5 high efficiency gear.

Contemporary workplace lighting commissioned by environmental architecture consultancy, Architype for the Greenshop extension in Bisley 2008 www.architype.co.uk.

Project in collaboration with Nick Grant of www.elementalsolutions.co.uk
Ref:
Date:
Location:
Photographer:

Wall wash light in double height reception area for the Greenshop. Aluminum and timber construction with 1500mm T5 high efficiency gear.

Contemporary workplace lighting commissioned by environmental architecture consultancy, Architype for the Greenshop extension in Bisley 2008 www.architype.co.uk.

Project in collaboration with Nick Grant of www.elementalsolutions.co.uk
Ref:
Date:
Location:
Photographer: